Seks met een Penisring

Wil jij je liefdesleven verrijken met een penisring  Wij vertellen je alles wat je moet weten over de toepassing en de verschillende modellen. 
De Penisring, een seksspeeltje voor mannen, toch? Nee! Hoewel een penisring ontworpen voor gebruik bij mannen en een remedie kan zijn tegen bijvoorbeeld erectieproblemen, hebben ook  vrouwen baat bij dit onopvallende maar effectieve speeltje. Wij beantwoorden de belangrijkste vragen over het onderwerp “penisringen”.

Penisringen zijn een van de eenvoudigste maar meest effectieve seksspeeltjes die niet alleen voor het plezier maar ook om medische redenen worden gedragen. Seks met een penisring helpt mannen met erectiestoornissen langer hun erectie te behouden en zo weer meer plezier te hebben in seks. Maar waar moet je op letten als je voor het eerst een penisring draagt ​​en welk effect heeft dit?

Wat is een Penisring? 

De term “penisring” (of “cockring”) verwijst naar een of meer ringen die tijdens seks rond de penis, eikel of testikels worden geplaatst. U kunt naar wens kiezen uit verschillende varianten. Er zijn simpele ringen zonder extra functies, maar er zijn ook cockringen voor koppels die trillen en de partner extra plezier bezorgen. Meer over de verschillende modellen leest u later. 

De meest voorkomende penisringen zijn gemaakt van siliconen, leer, latex, metaal, zacht plastic en rubber. Voor beginners adviseren wij een penisring van zacht, huidvriendelijk, rekbaar materiaal. Deze zijn gemakkelijker te gebruiken en kunnen in geval van nood worden opengesneden als er iets misgaat. Mogelijke, zij het zeldzame, gevaren zullen we later ook gedetailleerder uitleggen. 

Tip:

Als je kiest voor een penisring van stevig materiaal, zoals een metalen ring, zorg er dan voor dat deze uit één mal bestaat. Naden en andere oneffenheden kunnen snel leiden tot pijnlijke drukpunten op stevige cockringen.

Hoe werkt een cockring en waar is deze goed voor?

Hoewel cockringen over het algemeen als seksspeeltjes worden beschouwd, kunnen ze ook een enigszins ‘medisch’ gebruik hebben. De ring kan helpen bij erectiestoornissen. 

Het dragen van een cockring heeft invloed op de bloedcirculatie in de penis. Dit betekent dat de cockring voorkomt dat het bloed terugstroomt uit de penis - dit elimineert erectieproblemen voorlopig. De bloedcongestie leidt tot een hardere erectie, meer uithoudingsvermogen en kan, afhankelijk van de toepassing zelfs het orgasme van de man vergroten.

Hoe gebruik je het seksspeeltje veilig? 

Bij het gebruik van een penisring  moet je vooral tijdig reageren, d.w.z. de cockring over de slappe of slechts licht stijve penis schuiven. Zodra de penis sterk in erectie is en tot zijn maximale grootte is gegroeid, kan de penisring niet meer zo gemakkelijk of helemaal niet worden geplaatst. Vooral onervaren mannen kunnen een glijmiddel gebruiken om het aantrekken te vergemakkelijken. 

Afhankelijk van de ring kun je voor de penisring kiezen uit drie posities: direct achter de eikel, op de schacht van de penis of rond de testikels. Vooral de laatste optie moet voor de man bijzonder spannend zijn. De penisring vertraagt ​​en intensiveert het orgasme. Er zijn ook “gecombineerde cockringen” die rond de schacht van de penis en de testikels worden geplaatst.

WAT IS SPECIAAL AAN SEKS MET EEN PENISRING?

De penisring is oorspronkelijk ontwikkeld om mannen met erectieproblemen een bevredigender seksleven te bieden. Hoe het werkt is heel eenvoudig: de cockring wordt om de schacht van de penis geplaatst, soms ook om de penis en testikels, en zorgt er zo voor dat het bloed uit het erectiele weefsel niet terugstroomt uit de penis. De erectie blijft behouden en u kunt seks hebben.   

Penisringen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder metaal en medische siliconen. Er zijn ook leren en latex ringen, maar deze worden vaker gebruikt in de BDSM-scene. Een penisring kan zelfs nuttig zijn voor mannen die helemaal geen erectie kunnen krijgen. Dit wordt vervolgens gebruikt met een penispomp. De pomp duwt het bloed in de penis en de ring zorgt ervoor dat het niet terugstroomt.   

Wel is het belangrijk dat je een penisring nooit langer dan 30 minuten draagt ​​en dat je ervoor zorgt dat deze goed aansluit. De ring moet altijd op uw penis worden afgestemd, omdat de omtrek van het beste stuk kan variëren. Ook als je geen last hebt van erectiestoornissen, maar het gewoon langer vol wilt houden tijdens de seks, is een cockring een spannende optie voor jou. Hieronder leest u hoe u het kunt gebruiken.

Er zijn twee dingen waarmee u rekening moet houden bij het gebruik: 

Raak niet in paniek als de penisring niet direct na de seks gemakkelijk kan worden verwijderd. Geef de penis enige tijd om op te zwellen en het bloed terug te laten stromen. Met een beetje glijmiddel of water en zeep kan het seksspeeltje eenvoudig worden verwijderd. 
De belangrijkste regel bij het gebruik: Draag de penisring niet langer dan 30 minuten. De bloedcirculatie mag niet langer beperkt blijven. Anders kan er bloedcongestie optreden, wat kan resulteren in permanente impotentie.

Dit soort penisringen zijn er. 

Ben je nu benieuwd welke verschillende uitvoeringen er zijn? Dan hebben wij hier een mooi overzicht met een kleine selectie populaire penisringen.

Klassieke penisring zonder veel franje.

 Eén penisring, één penis. Compleet. Klinkt niet spectaculair? Is het niet. Want ook al lijkt een penisring zonder trillingen e.d. in eerste instantie onopvallend, de mogelijkheden ervan mogen niet worden onderschat. Dankzij de beschreven functies zorgt het voor een langdurige, langere erectie bij mannen (waar wij vrouwen uiteindelijk ook baat bij hebben), intensiveert het het orgasme van de man wanneer het over de testikels wordt geplaatst en zorgt het voor een lange, intensieve handeling sinds de prijzen voor dit type penisring zijn zeer hoog hanteerbaar, het is de ideale penisring voor beginners en iedereen die het gewoon wil uitproberen.

Bij de klassieke penisring kun je kiezen tussen gladde oppervlakken en noppen of groeven. Verstelbare penisringen bieden maximale individualiteit en zijn bijzonder geschikt voor mannen die nog niet zeker weten welke ringmaat voor hen geschikt is. Ook sets met verschillende maten zijn ideaal.

Dubbele penisring

De naam zegt het al: dit is een combinatie van twee ringen. Het voordeel ligt voor de hand: met de dubbele penisringen kunnen mannen zowel de penisschacht als de testikels tegelijkertijd ringen en twee keer zoveel genieten.

Penisringen in een set 

Wil je meer, dan kun je dit pakket van drie gebruiken: drie verschillende maten cockringen zijn geschikt voor de eikel, de schacht en de testikels. Nog een voordeel: door het transparante materiaal van 100 procent medische siliconen zijn ze huidvriendelijk en - vooral in combinatie met een condoom - zeer onopvallend en nemen ze de mogelijke schaamte van de man weg als de penisring als "potentiemiddel" wordt gebruikt voor erectieproblemen.

Vibrerende Penisringen

Naast de “klassieke” penisringen zijn er ook penisringen die de partner naast een langere mannelijke standvastigheid extra plezier bezorgen. Met vibratie en soms een extra clitorisstimulator (bijvoorbeeld in de vorm van kleine konijnenoren) stimuleren deze penisringen de intieme zone van de vrouw en verrijken ze het seksleven van beide partijen.

Kan een penisring gevaarlijk zijn?

Het opnemen van een penisring in je seksleven moet goed doordacht en voorbereid zijn. Denk vooral vooraf goed na over de juiste maat. Als je een te kleine penisring kiest, kan dit zelfs gevaarlijk zijn. Als er sprake is van een permanente erectie en de zwelling van de penis na het orgasme lange tijd niet afneemt, wordt verwijdering moeilijk of onmogelijk. Als u niet op tijd reageert, kan dit leiden tot blijvende impotentie. 

Om dit te voorkomen is het, naast het grondig onderzoeken van de penisring VOOR gebruik, ook van cruciaal belang om het juiste model te kiezen. In maat verstelbare penisringen zijn de veiligste optie. Een metalen penisring daarentegen kan alleen met speciaal gereedschap op maat worden gesneden als deze niet op de gebruikelijke manier kan worden verwijderd. Het is daarom belangrijk om vooral te letten op de juiste maat voor een metalen ring.

Kun je een penisring gebruiken in combinatie met een condoom? 

Een geschikte penisring kun je gemakkelijk samen met een condoom gebruiken. Dit heeft bijvoorbeeld als voordeel dat het condoom niet kan wegglijden als je de penisring om de penisschacht en over het condoom draagt. 

Ook penisringen die over de eikel of rond de testikels worden gedragen, verhinderen het gebruik van een condoom niet. Het is altijd belangrijk dat er geen harde randen aan cockringen zitten (bijvoorbeeld van metaal). Deze veroorzaken niet alleen pijn bij de man, maar kunnen ook het condoom beschadigen.

Hoe vind je de juiste maat? 

Om de juiste maat voor een cockring te bepalen, moet de penis in erectie worden gemeten. Gebruik een meetlint om de omtrek af te lezen van het gebied waar de penisringlater zal worden gedragen - meerdere keren. Bereken een gemiddelde van de waarden om meetfouten te compenseren. 

Klein rekenprobleempje: omtrek gedeeld door Pi (Pi = 3,14) 

Het resultaat is de diameter van de penis. Afhankelijk van welk type cockring of welke positie deze moet innemen, kunt u nu de volgende waarden als richtlijn gebruiken: 

voor een penisring rond de schacht: trek 3 tot 5 millimeter af van de penisdiameter. 
voor een penisringrond de testikels: De penisdiameter is tevens de diameter van de penisring
voor een metalen penisring: Ook hier is de diameter van de penis de diameter van de penisring. 
Als je voor een penisring hebt gekozen, kun je ook direct voor gebruik nog eens controleren of de door jou bepaalde maat past. Eén of twee vingers moeten nog steeds door elastische modellen passen; Voor metalen cockringen: minimaal twee vingers. Als u deze instructies opvolgt, staat niets uw plezier met een cockring in de weg.

3 TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN JE PENISRING 

1: GEBRUIK GLIJMIDDEL

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Glijmiddel is een must have voor elk type seks. Uiteraard ook voor het omdoen van de Penisring want hierdoor glijdt hij beter weg en schuurt hij niet over je gevoelige huid. Omdat de ring vrij strak moet passen, zijn vooral siliconenmodellen moeilijk over de penis te trekken. Een glijmiddel op waterbasis zorgt ervoor dat het binnen no-time op zijn plek zit.   

2: EERST ERECTIE, DAN PENISRING

 Om ervoor te zorgen dat de penisring aan het uiteinde goed aansluit, kunt u hem het beste over de slappe of slechts licht stijve penis trekken. Als je de penisring over je testikels wilt doen, strek hem dan zo ver mogelijk uit en trek hem eerst over het stijve lid en dan over je balzak.   

3: DE PENISRING AFDOEN

Na de seks kun je de penisring op dezelfde manier verwijderen. Als de penis erg strak zit en u weerstand voelt, wrijf dan uw penis in met een beetje glijmiddel, zodat u hem gemakkelijker kunt verwijderen. De erectie verdwijnt niet vanzelf; uw penis ontspant pas als het bloed weer uit het erectieweefsel is gestroomd.

VEILIGHEID BIJ SEKS MET EEN PENISRING 

Draag hem niet te lang: We hebben het hierboven al vermeld, maar voor uw veiligheid willen we er graag nog eens duidelijk op wijzen. De penisring mag niet langer dan 30 minuten gedragen worden, anders duurt de bloedophoping te lang. Geef uw penis dus de kans om na een half uur te regenereren. 

Penisring te klein:

Penisringen zijn ook verkrijgbaar in drogisterijen, meestal in zogenaamde one size fits all. Hier moet je echter voorzichtig mee zijn, vooral als je penis iets dikker is dan gemiddeld. Als je ring te strak zit, kan je penis blauw worden. Nu moet je de ring onmiddellijk verwijderen. Dit geldt ook als u pijn voelt. 

Te grote penisring:

Een te brede penisring is geen gevaar voor de gezondheid, maar kan tijdens de seks wel afglijden en mogelijk zelfs in de vagina of anus van uw partner blijven steken. Als de ring op de schacht te los zit en uw penis niet vernauwt, is deze te breed. Als u moeite heeft met het krijgen van een erectie, kan de ring met een te grote diameter het bloed doorlaten en dan zal de erectie niet blijven duren.

DO'S & DONT'S BIJ SEKS MET EEN PENISRING

DOEN

  • Leid de ring met glijmiddel over de stijve penis 
  • Trim of scheer de haren op de schacht en testikels 

Niet doen

  • Na de seks in slaap vallen met de penisring
  • Ringen gebruiken die te klein zijn om de erectie te versterken

Penisringen zijn niet alleen interessant bij erectiestoornissen, maar kan er ook voor zorgen dat je het langer volhoudt tijdens seks. Zelfs als je al hebt geëjaculeerd, blijft je penis stijf en kun je je geliefde blijven plezieren. De druk op de schacht kan er ook voor zorgen dat je ejaculatie langer duurt.

Als er maten bij de penisringen staan kan je uitgaan van het volgende tabel.

  1. Mannen met breedte van penis 12 - 13 cm (S)
  2. Mannen met breedte van penis 14 cm (M)
  3. Mannen met breedte van penis 15 cm (M+)
  4. Mannen met breedte van penis 16- 17 cm ( L)

Handig om te weten.

  • De gemiddelde doorsnee van een penis is 3,2 centimeter in ontspannen toestand en 4,1 centimeter in erectie. De gemiddelde omtrek is 12-13 cm bij erectie. Aan de basis van de penis is dat ca. 14 cm en 4,5 centimeter doorsnee.
    Uiteraard varieert dit sterk, maar het helpt om te bedenken dat men dit als een maat M voor penisringen aanhoudt.

  • Een gemiddelde penis in erectie heeft een lengte van circa 13 cm. Maar gemiddeld is niet hetzelfde als normaal. "Normale" penissen in erectie staat variëren van 10 tot 20 centimeter.
    Uit onderzoek blijkt wel dat 85 % van de mannen een penis met een lengte heeft van minder dan 15 cm

Nu je alles weet over een penisring ben je klaar om een penisring te kopen bij Erotiek-Accessoires.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.